• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq

(29.10, 2009) Më 29 Tetor shkollen tonë e vizitoi zotëri Tor Halgesen – drejtor i shkolles fillore multietnike “Tojen” të Osllos në Norvegji. Halgesen pati mundësinë të njihet...

(01.09, 2009) Më 1 Shtator, në Shkollen fillore dygjuhësore të integruar “Fridtjof Nansen” filloi ora e parë shkollore. Në diten e parë shkollore, përveq nxënsve fillestar nga...

(09.05, 2009) Më datë 09.05.2009 arsimtarët dhe nxënësit e SHFDGJI “Fridtjof Nansen” organizuan dhe realizuan një piknik njëditor në Kalanë e Tetovës. Qëllimi i këtij pikniku...

(26.04, 2009) Prej 26.04.2009 (e diel) prindërit e nxënësve të SHFDHI “Fridtjof Nansen” vullnetarisht filluan të rregullojnë oborrin e shkollës, gjegjësisht të ndërtojnë...

(21.04, 2009) Më datë 21.04.2009, diten e tretë të Pashkëve, festa e krishterëve, nxënësit dhe arsimtarët e Shkollës së integruar “Fridtjof Nansen” ishin në vizitë të familjes...