• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq

(15.03, 2010) Më datë 15.03.2010 në shkollë na vizitoi përfaqësues i SUP – shërbyesit e uniformuar policor të stacionit policor në Tetovë. Kjo vizitë u organizua në...

(28.12, 2009) Me rastin e afrimit të Vitit të Ri dhe përfundimit të gjysmëvjetorit të parë të këtij viti shkollor, më 28.12.2009 në SHFDI “Fridtjof Nansen” u organizua një...

(02.11, 2009) Më 02 Nëntor, në shkollen tonë u mbajt një mbledhje me të gjithë prindërit e nxënësve të klasës së parë dhe dytë. Në mbledhje u zgjodhën anëtarët e rinj […]...

(29.10, 2009) Më 29 Tetor shkollen tonë e vizitoi zotëri Tor Halgesen – drejtor i shkolles fillore multietnike “Tojen” të Osllos në Norvegji. Halgesen pati mundësinë të njihet...

(01.09, 2009) Më 1 Shtator, në Shkollen fillore dygjuhësore të integruar “Fridtjof Nansen” filloi ora e parë shkollore. Në diten e parë shkollore, përveq nxënsve fillestar nga...