• en
 • mk
 • sq
 • en
 • mk
 • sq

Kontakti

Kontakt forma

  Kontakt personat

  biljana-contact
  Biljana Krsteska Papic
  Menaxhere për edukim, trajnim dhe zhvillim
  veton-contact
  Veton Zekolli
  Projekt Menaxhues