• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq

Modeli Nansen për arsim interkulturor

Aktivitete interkulturore në gjysëm vjetorin e dytë

Nga 15.02.2021 mësueset dhe profesorët nga shkollat në gjithë vendin kanë filluar të realizojnë aktivitete me elemente interkulturore. Iu dëshirojmë edhe shum aktivitete të tjera interesante!