• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq
Delegacioni ndërkombëtar viziton Sh.f. “Bratstvo”
Më 2 nëntor 2018, një delegacion ndërkombëtar i përbërë nga z. Geir Håkon Johansen, Sekretar i parë i Ambasadës Norvegjeze në Beograd, z. Steinar Bryn, themelues i Nansen
Drejtorë të shkollave nga Bosnja dhe Hercegovina në vizitë të QDN Shkup
Më 15 tetor 2018, grupi i përbërë nga drejtorë të shkollave fillore nga Bosnja dhe Hercegovina si dhe përfaqësuese e QDN Prijedor vizituan QDN Shkup dhe Qendrën e
Ushqehemi shëndetshëm dhe jetojmë shëndetshëm
03.10.2018 (grupi i parë) dhe 10.10.2018 (grupi i dytë) Tandemi: Olivera Gjorgjioska dhe Ardijana Ziberi Objektivat e aktivitetit: Inkurajimi i respektit dhe bashkëpunimit mes nxënësve; Zhvillimi i ndjenjës
Aktiviteti ditor: Vitaminat
03.10.2018 (grupi i parë) dhe 10.10.2018 (grupi i dytë) Tandemi: Lidija Bilbiloska dhe Drita Jakupi Objektivat e aktivitetit: Inkurajimi i respektit dhe bashkëpunimit mes nxënësve; Zhvillimi i ndjenjës
Ndahet mirënjohje për psikologen shkollore pranë Sh.f.K “Goce Dellçev” Gostivar
Më 10 tetor, 2018 Qendra për Dialog Nansen Shkup ndau mirënjohje për znj. Gordana Nastovska psikologe në shkollën fillore "Goce Dellçev" në Gostivar. Mirënjohja u prezantua nga drejtori
Jorealja në përrallat
Në 2 dhe 9 tetor 2018 mësimdhënëset Gabriela Merxhanoska dhe Nagihan Snopçe realizuan aktivitetin ditor “Shtrigat” me nxënësit e klasave të dyta si pjesë e temës mujore “Jorealja
Aktivitete për njohje të ndërsjellë
Më 9 tetor 2018, mësueset Vjollca Ramadanovska dhe Englantina Musliu realizuan aktivitetet e integruara jashtëmësimore me nxënësit në kuadër të seksionit Shprehje dhe krijimtari kreative. Qëllimet kryesore të
Këndi ynë i artit
Më 5 tetor 2018, mësimdhënëset Marina Simovska dhe Elida Aliti realizuan aktivitetet interkulturore të planifikuara sipas temës mujore “Këndi jonë i artit”. Qëllimet e aktiviteteve ishin: nxitja e
Aktivitete për njohje të ndërsjellë
Më 4 tetor 2018, mësueset Elizabeta Jovanovska dhe Ylbere Arifi realizuan aktivitetet interkulturore jashtëmësimore me nxënësit në kuadër të seksionit të Artit. Qëllimet kryesore të aktivitetit ishin: njohja
Njohja e ndërsjellë e nxënësve
Më 1 tetor 2018, tandemi i mësimdhënësve Adila Nesimoska dhe Vesna Arbana Sela realizuan aktivitetet hyrëse jashtëmësimore sipas modelit Nansen për arsimim ndërkulturor me nxënësit e inkuadruar në

Fotografitë e nxënësve janë shpallur pas sigurimit të pëlqimit nga ana e prindërve/kujdestarëve të tyre.

Arkivi