• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq

(21.04, 2009) На 21.04.2009 Третиот ден од христијанскиот празник Велигден учениците и наставничките од Интегрираното училиште “Фридтјоф Нансен“ беа во посета на семејството...

(01.04, 2009) По повод први април – денот на шегата во ИДОУ с. Прељубиште беше организирана и реализирана првоаприлска парада. Целта на парадата беше учениците да се запознаат...

(20.01, 2009) По повод престојниот празник Денот на жената, на ден 20.02.2009 во нашето училиште беше организирана и реализирана заедничка работилница “Со мама, за мама” Во...

(28.12, 2008) Учениците на интегрираното двојазично основно училиште “Фридтјоф Нансен” во с. Прељубиште ги посети Дедо Мраз, а учениците во негова чест и во чест на нивните...

(25.11 – 02.12, 2008) Наставниците од училиштето и родителите на учениците кои учат во интегрираното двојзично училиште во општина Јегуновце од 25 ноември до 02 декември...