• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq

Нансен Модел за интеркултурно образование

Крај на првото полугодие во учебната 2019/2020

Наскоро завршува уште едно весело, разиграно и интеркултурно училишно полугодие, благодарение на посветеноста, мотивацијата, позитивната енергија, трудот и љубовта на наставничките тандеми, учениците, родителите и соработниците на Нансен модел за интеркултурно образование.

Им благодариме на сите за одличната соработка и постигнувањата во 2019. година!