• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq

Нансен Модел за интеркултурно образование

Започна новата учебна 2010/2011 година

(01.09.2010) 1ви септември… Прекрасен ден!
Во училишниот двор на ИДОУ Фридтјоф Нансен повторно се слушна веселиот детски џагор кој всушност го означи почетокот на новата учебна година 2010/2011.