• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq

Category Archives: Risitë

Njoftim / Thirrje e hapur

Mësimdhënësit të cilët kanë përfunduar nivelin bazik dhe të avancuar të trajnimeve për Modelin Nansen për arsim interkulturor, si dhe tandemët e mësimdhënësve nga shkollat me të cilat QDN Shkup ka një bashkëpunim shumëvjeçar, kanë mundësi në Programet vjetore për […]