• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq
Lajmërim për shkollat të cilat kanë dorëzuar aplikimet për model-shkolla për zbatimin e Konceptit për arsim interkulturor
15 janar 2018- Qendra për dialog Nansen Shkup falënderon të gjitha shkollat fillore dhe të mesme të cilat dorëzuan aplikime të kompletuara konform afatit të përcaktuar në thirrjen
QDN Shkup organizoi vizitë studimore në Irlandën e Veriut
Nga data 6-7 nëntor 2017, Qendra për Dialog Nansen Shkup organizoi një vizitë studimore në Irlandën e Veriut, në ftesë nga Këshilli për arsimim të integruar i Irlandës
Drejtorët e Nansen model shkollave realizuan takim me Bordet drejtuese të QDN Shkup dhe FIE
Më 29 shtator 2017 në hapësirat e Qendrës së Trajnimit të QDN Shkup, drejtorët nga Nansen model shkollave mbajtën prezantime për anëtarët e QDN Shkup dhe Fondacionit për
Bordet drejtuese të QDN Shkup dhe Fondacionit për arsim të integruar vizituan SHF “Goce Dellçev”
Më 29 shtator, 2017, QDN Shkup organizoi vizitë në shkollën fillore “Goce Dellçev” në Gostivar për anëtarët e Bordeve drejtuese të QDN Shkup dhe Fondacionit për arsim të
Njoftim / Thirrje e hapur
Mësimdhënësit të cilët kanë përfunduar nivelin bazik dhe të avancuar të trajnimeve për Modelin Nansen për arsim interkulturor, si dhe tandemët e mësimdhënësve nga shkollat me të cilat
Ndahen diploma për nxënësit e inkuadruar në MNAI në SHFK “Goce Dellçev” Gostivar
Më 7 qershor 2017, QDN Shkup ju ndau diploma nxënësve të inkuadruar në modelin Nansen për arsimim të integruar në SHFK “Goce Dellçev” Gostivar për pjesëmarrjen e tyre
Organizohet ekskursion për nxënësit nga SHFK “Goce Dellçev” Gostivar
Më 10 maj 2017, QDN Shkup organizoi ekskursion për 130 nxënës të klasës së 3, 4 dhe 5-të nga SHFK “Goce Dellçev” Gostivar. Nxënësit ishin të shoqëruar nga
Aktivitete pranverore në Nansen model shkollat dhe aktivitetet e projektit
Gjatë muajve mars dhe prill 2017, shkollat e përfshira në modelin Nansen për arsimin e integruar, si dhe shkollat që zbatojnë modelin Nansen përmes aktiviteteve të projektit, organizuan
Realizohen modulet praktike për MNAI në SHFK “Goce Delçev” Gostivar
Në periudhën 22-27 mars 2017, pjesëmarrësit e regjistruar në nivelin bazë të trajnimit për arsimim të integruar në suaza të Qendrës së Trajnimit të QDN Shkup morën pjesë

Arkivi