• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq

Category Archives: ОУ „Гоце Делчев“ Гостивар

Управните одбори на НДЦ Скопје и Фондацијата за интегрирано образование го посетија ОУ Гоце Делчев

На 29 септември, 2017 година, НДЦ Скопје организираше посета на основното училиште „Гоце Делчев“ во Гостивар за членовите на управните одбори на НДЦ Скопје и Фондацијата за интегрирано образование. Целта […]

Доделени дипломи на учениците вклучени во НМИО во ООУ „Гоце Делчев“ Гостивар

На 7 јуни 2017 година, НДЦ Скопје им додели дипломи на учениците вклучени во Нансен моделот за интегрирано образование во ООУ „Гоце Делчев“ Гостивар за нивното активно и успешно учество […]

Организирана екскурзија за учениците од ООУ „Гоце Делчев“, Гостивар

На 10 мај 2017 година, НДЦ Скопје организираше екскурзија за 130 ученици од 3, 4, и 5-то одделение од ООУ „Гоце Делчев“ Гостивар. Учениците беа придружувани од тимот наставници кои […]

Реализирани практични модули за НМИО во ООУ „Гоце Делчев“ во Гостивар

Во периодот 22-27 март, 2017 година учесниците од основното ниво на обука за интегрирано образование во Скопје при Тренинг центарот на НДЦ Скопје присуствуваа на практичните модули во рамки на […]

Програма за соработка со родителите во Гостивар

  На 13 март 2015 година наставничките вклучени во проектот Нансен модел за интегрирано образование во ОУ„ Гоце Делчев”, Гостивар,  Нагихан Снопче и Габриела Meрџаноска ја реализираа првата креативна работилница […]

Програма за соработка со родителите во Гостивар

На 13 март 2015 година наставничките вклучени во проектот Нансен модел за интегрирано образование во ОУ„ Гоце Делчев#, Гостивар,  г-ѓа Нагихан Снопче и г-ѓа Габриела Meрџаноска ја реализираа првата креативна […]

Официјален почеток на НМИО во О.У. Гоце Делчев, Гостивар

13 ноември, 2014- Во присуство на министерот за образование и наука, г-дин Абдилаќим Адеми, советникот на министерот г-дин Сафет Незири, градоначалникот на Гостивар, г-дин Невзат Бејта, претставниците на НДЦ Скопје, […]

Потпишан договор за соработка меѓу НДЦ Скопје и Општина Гостивар

На 12 август 2014 г. во просториите на Општина Гостивар се потпиша договор за соработка меѓу Нансен дијалог центар Скопје и Општина Гостивар со цел отпочнување на проектот Нансен модел […]